Prva STUPština

U srijedu, 21.10.2021. održali smo ovogodišnju uvodnu STUPštinu. Bilo nam je izrazito drago vidjeti nova i stara lica uživo nakon prošle online provedene godine.😊

Na skupštini predstavljeno je novo predsjedništvo zajedno s koordinatorima, a iznesen je i plan predsjedništva za ovu akademsku godinu.

Izglasali smo i nove voditelje sekcija:
– Marketing sekcija STUP-a: Nika Marković
– Party sekcija: Erika Franz
– Istraživačka sekcija STUP-a: Ivan Abramović
– Humanitarna sekcija STUP-a: Matija Ratkovic
– Svaštara sekcija STUP-a : Ivana Tokmadžić

U srijedu smo predstavili i STUPove projekte koje planiramo provesti ove akademske godine, među kojima bismo voljeli izdvojiti PsySCHOOLogy, projekt organiziranja i provođenja radionica namijenjenih srednjoškolcima, a najavili smo i Psihozij koji će se održati u ljetnom semestru. Prijave za voditelje timova za organizaciju Psihozija počele su već 21.10., dok će prijave za volontere, kao i prijave za PsySCHOOLogy biti objavljene na našim društvenim mrežama.

Pri kraju sastanka Blanka Ivanovic predstavila je našim članovima i studentski časopis Psyche, za koji studenti mogu napisati osvrte, kao i pregledne i istraživačke radove.

Nakon uspješno odrađenog sastanka našem druženju nije bio kraj, već smo ga nastavili na stepenicama ispred zgrade Filozofskog fakulteta, naravno, uz piće ili dva. 🙂

Detaljan izvještaj o STUPštini možete pronaći u nastavku.

2 thoughts on “Prva STUPština”

Comments are closed.