naSTUP: Večer mladih bendova

Humanitarna sekcija STUP-a organizira prvi svoj koncert humanitarnog karaktera!! 🎸 Sav prihod od ulaznica donirat ćemo u dobrotvorne svrhe, a koncert je ujedno i prilika da mladi bendovi pokažu što znaju i na čemu su radili te za to dobiju priznanje koje zaslužuju ❤️

Na koncertu će nastupiti 5 bendova: Kontrol, Ad Hoc, Lavra, Tidal Pull i TTI-21.

————————

KONTROL je mladi zagrebački bend koji svira hard rock s utjecajem psihodelije i punka, te se sastoji od 5 članova (vokalist, gitarist, bubnjar, basist i klavijaturist).

Pišu pjesme s ciljem da budu zabavne, pamtljive i promišljene, a inspiracija za tekstove, estetiku i ime dolazi im iz distopijskih romana poput 1984. i Vrli novi svijet.

Instagram: instagram.com/kontrolband

Youtube https://youtube.com/channel/UClt_W13Gbu1gaShJ1TsbJuw

————————

AD HOC bend nastao je prije godinu dana sasvim iznenadno po čemu i dobiva svoj simpatičan naziv. Članovi istoga jesu: Valeria Zanuso (glas), Margareta Ivoš (glas), Ana Ciglenečki (bas), Maša Ciglenečki (bubnjevi), Filip Tomić (klavijature) i Luka Sarajlija (gitara). Obrađuju razne žanrove, a ponajviše rock, blues, jazz i funk. Iza sebe ostavljaju sudjelovanje na događajima kao što su festival Superval, Zagreb Guitar Festival, Modulee i dr.

Raduju se svakom novom nastupu i svima šalju puse.

Instagram: instagram.com/adhoc_bend

————————

Lavra je mladi zagrebački bend koji se ne može odlučiti za žanr. Sviraju od popa za curice do punka za prave muškarce, tu i tamo ubace jazza za štrebere ili klasike za bake.

Instagram: instagram.com/lavra_kvintet

Bandcamp: lavraband.bandcamp.com

Youtube: youtube.com/channel/UCaUa7Zzk8NM3QJXTeaTxlKA

————————

Tidal Pull o sebi kaže: “Osnivači i kopljonoše Big Indie žanra. Sviramo na engleskom, pjevamo na hrvatskom.

Opisuju nas kao “muziku koju čuješ kad nađeš još pomfrija na dnu vrećice iz meka”, a anonimni komentator iz Rijeke veli da mu budimo nostalgiju za Zagrebom.”

Facebook: facebook.com/tidalpullband

Instagram: instagram.com/tidal.pull

Bandcamp: tidalpull.bandcamp.com

Youtube: youtube.com/channel/UCZ0qCf9nbPtvOhyZYsXr-cw

————————

TTI-21 je grupa iz Zagreba koju čine Stig Helmer na basu i gitari i Milan Savić na vokalu, gitari i synthu. 2018. godine objavili su prvi album, Uništenje, a dvije godine poslije EP Camp – non camp. Zvuk TTI-21 karakterizira eksperimentiranje s elementima popularne glazbe, s obilježjima dream popa, shoegazea, elektronike, post punka, ambijentalne glazbe i drugih glazbenih smjerova, te atmosferom u rasponu od melankoličnog do euforičnog.

Facebook: https://web.facebook.com/TTI21-1737394626318437

Bandcamp: https://tti-21.bandcamp.com/

Instagram: instagram.com/tti_21

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCV4go-YVFpdNPyMR1tI-f4Q

————————

Koncert će se održati 28.5. (subota) s početkom u 20:00 u Klubu Hrvatskih Glazbenika Sax! Ulaznice za događaj će biti 30 kn, a moći će se kupiti na samom ulazu na dan koncerta.

Točan raspored objavit ćemo uskoro!