Sekcije

Istraživačka sekcija

   

Osnovana je s namjerom da studentima pruži podršku za provođenje istraživanja i okvir za istraživački rad unutar Kluba. Članovi se na sastancima dogovaraju o budućim istraživanjima, generiraju ideje, rade na nacrtima istraživanja te ta istraživanja u konačnici i provode. U sklopu Istraživačke sekcije mlađi studentima imaju priliku učiti od starijih i iskusnijih kolega koji su već provodili istraživanja, ali i surađivati s njima, čime jačaju vlastite kompetencije u području znanstvenog rada. Ova sekcija također organizira i razne radionice na kojima se uvijek može naučiti nešto novo i korisno za provedu istraživanja.

Voditelj sekcije: Ivan Abramović

                                                Facebook stranica: Istraživačka sekcija STUP-a | Facebook

Humanitarna sekcija

Cilj ove sekcije je promicanje društveno odgovornog rada i poticanje prosocijalnog ponašanja te aktivno pomaganje zajednici kroz volontiranje i organiziranje humanitarnih akcija. U sklopu ove sekcije, studenti organiziraju razna humanitarna događanja kao što su humanitarni kvizovi, online Pictionary, humanitarne karaoke i akcija prikupljanja igračaka za Božić.

Voditeljica sekcije: Matija Ratković
Facebook stranica: Humanitarna sekcija STUP-a | Facebook

Marketing sekcija

Ova sekcija zadužena je za promociju događanja unutar STUP-a i pruža studentima priliku okušati se u područjima marketinga i promocije. Članovi Marketing sekcije vode društvene mreže STUP-a te kreiraju online evente za buduća događanja.

Voditelj sekcije: Nika Marković
Facebook stranica: Marketing sekcija STUP-a | Facebook

SVAŠTARA sekcija

Sekcija Studentskog Vanfakultetskog Angažmana Športiranja Te Alternativnih Rekreacijskih Aktivnosti (skraćeno S.V.A.Š.T.A.R.A. ili samo svaštara) je sekcija zadužena za organizaciju druženja studenata psihologije unutar STUP-a. Kroz razne igre i događaje organizirane od strane ove sekcije, studneti imaju priliku upoznati se sa svojim starijim ili mlađim kolegama, proširiti svoj krug poznanstva, ali i zabaviti se na raznim događanjima. Svašatara drži i meme stranicu STUP-a na instagramu!

Voditeljica sekcije: Ivana Tokmadžić
Instagram stranica (meme page): ffzg Ψ meme page STUP-a (@eci_peci_petz) • Instagram photos and videos
Facebook stranica: Svaštara sekcija STUP-a | Facebook

Party sekcija

Party sekcija STUP-a organizira službene partyje i događaje Kluba. Ovi događaji uključuju:
– Proljetni dan psihologa – zajedničko roštiljanje profesora i studenata psihologije na Jarunu za prvi dan proljeća
– Svinja kup – još jedan oblik zajedničkog druženja studenata i profesora kroz malonogometni turnir, hranu i piće
– Božićni party

Voditeljica sekcije: Erika Franz